Col du Colon en Col du Steige! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Geert Coumans - WaarBenJij.nu Col du Colon en Col du Steige! - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Geert Coumans - WaarBenJij.nu

Col du Colon en Col du Steige!

Door: geert

Blijf op de hoogte en volg Geert

05 Oktober 2009 | Frankrijk, Parijs

Vandaag de Vogezen binnen gereden.Eerst Col du Colon beklommen.1009 m. Snot voor de ogen!Daarna Col du Steige.Helemaal kapot!En de echte bergen moeten nog komen.Dat beloofd wat.Ik zal morgen maar een beetje rustig aan doen en veel bidden en geen bier meer drinken en goed slapen. Welterusten.

• 05 Oktober 2009 - 17:27

Eva:

ha geert, ist koud?
    heb je weleens een fiets-reisverslag van Bob den Uyl gelezen? ik bedoel; is het net zo erg met belabberde hotelkamers,onbehulpzaam volk en fietsproblemen en woedeaanvallen? maar ja; je kunt het misschien maar beter zwaar inzien; dan valt het altijd mee!mag ik volgende keer mee?
    groetjes eva

• 05 Oktober 2009 - 17:51

JJ En KK:

Wat een kanjer!!Toch mooi gefikst.Rust ze dat hoort erbij.Tot morgen

• 05 Oktober 2009 - 18:53

Edwin:

He Geert,

Lekker verbranden die koolhydraten, du blijven proppen, tot vervelens toe. Het hoeft niet allemaal lekker te zijn, als het maar "veul" is en niet te vet. En elka dag een pilske om het weer te vieren. Die zakt toch vanzelf in je hoeven, dus veel zul je nooit drinken.

Hou vol, hou vol, de redding is nabij.
    groetjes, Edwin

• 05 Oktober 2009 - 19:23

Bert En Virrie:

jeetje, nu al de Vogezen in? wat ga je snel of gaat de tijd zo snel?
    rustig aan hee in die bergen; Rome wacht wel op jou!!

• 05 Oktober 2009 - 20:57

Gerben Karstens:

Godver Geert,

Ik dacht je dat je bedoelde met die Col de Colon dat je last had van je reet en met die Steige dat je moest klimmen?! Het voordeel van klimmen is dat je ook weer naar beneden kan; het blijft allemaal Zen.

• 05 Oktober 2009 - 22:16

Theo:

Dappere doordouwer!

Doe wat je belooft in je reisverslag: soms rustig, één biertje drinken èn goed slapen! Die vierde belofte heb je waarschijnlijk gedaan met snot voor je ogen; moet je gelijk in het ravijn gooien; daar kom je geen berg mee op!
    Hou je taai!
    Blijf rustig!
    Groeten,
    Theo

• 06 Oktober 2009 - 07:55

Jacco En Corien:

Lieve Geert,

Onze bewondering groeit met de dag! Hier een klein gedichtje om de moed erin te houden. Als je het uit je hoofd leert, kun je het onderweg voor jezelf uitspreken (ha, ha)
    Kus Corien en Jacco

De fiets is de natuurlijkste manier van je vervoeren.

Je voelt je God in Frankrijk en je ziet en ruikt nog iets.

Wie wil nou ook nog buiten door een ruitje koekeloeren.

Met uitlaatgassen plenty, maar van bloemengeuren niets.

Laat mij maar lekker toeren op mijn halleluja-fiets.

(Uit: 'De fiets is beter, ja natuurlijk', van Adèle Bloemendaal)

• 06 Oktober 2009 - 08:45

Christan:

Forza Geert!
    Zo gaat ie goed. We leven/lezen op deze manier met je mee. De Alpen zijn straks een eitje joh, je hebt dat helemaal een berenconditie. Goed fietsweer en weinig 'zoeken' toegewenst, want daar word je toch het meest moe van als het tegen zit.
    Groeten uit Wageningen

• 06 Oktober 2009 - 09:50

Willem:

We wachten vol spanning op je aankomst te Dornach. Als je zo snel blijft fietsen, dan ben je er nog eerder dan wij!

• 06 Oktober 2009 - 16:17

Jacques En Anita :

Hoi Geert,
    Super je gaat echt als een speer.En denk erom niet te veel bidden en te weinig bier.
    Groetjes, Jacques en Anita