Colmar - Reisverslag uit Colmar, Frankrijk van Geert Coumans - WaarBenJij.nu Colmar - Reisverslag uit Colmar, Frankrijk van Geert Coumans - WaarBenJij.nu

Colmar

Door: geert

Blijf op de hoogte en volg Geert

06 Oktober 2009 | Frankrijk, Colmar

Vandaag rustig aan gedaan. toch nog 60 km gereden, mooi weer. In T-shirt en korte broek door de Elzas. Aan gekomen in de schitterende stad Colmar. Wat een mooie plaats is dit, echt de moeite waard. Een aanrader! Gisterenavond mij te goed gedaan aan een heerlijke Elzassermaaltijd en een wijnarrangement.Uientaart vooraf en daarna zuurkool, spek en worst. Geslapen in een jeugdherberg. Inmiddels 2 lekke banden gereden maar dit voor de statistieken.Morgen kom ik in Basel, als alles goed gaat en dan neem ik een rustdag.

Geert

• 06 Oktober 2009 - 18:50

Hugo Koblet:

Was lichtjes aangebraden ooievaar niet de specialiteit van de Elzas? Die vogels zijn daar nu ook vandaan gevlogen, met de zon mee. Zoals onze rare Brabantse vogel! Bij Basel linksaf!

• 06 Oktober 2009 - 18:50

Ruud Van Den Berg:

Hé Geert, goed man!

Groeten, Ruud

• 06 Oktober 2009 - 18:51

Hugo Weer Even:

O ja, de ooievaar daarna afblussen met Madeira en gesmolten kaas! De deksel paraat houden voor het geval hij weg wil vliegen! Succes in der Schweiz.

• 06 Oktober 2009 - 19:03

Toon:

je vliegt ,als ik zo eens op het kaartje kijk .
    neem maar eens een fijne rustdag , want anders ben je veel te snel in rome !

• 06 Oktober 2009 - 19:06

2j&2k:

lees met genoegen je dagelijks verslag. Gisteren had ik nog willen vermelden dat wat je nu klimt straks mag dalen.......
    Mijn statistiek van platte banden is slechter als je het per km bekijkt, ik heb in middels 1 per 225 km....
    Gezellig bazelen en geniet ervan een lekkere kaas fondue.

• 06 Oktober 2009 - 19:18

Cee :

Goed man,gelukkig heb je daar wat beter weer als hier in Berrege.
    Succes morgen,op naar Bavel en dan rust je maar lekker een dagje uit.
    Groetjes Cee

• 06 Oktober 2009 - 20:47

Mario En Astrid:

Jaaaaaaaaa zo kennen we je weer. Lekker eten en drinken en straks weer inspannen. Dit is een geweldig ritme. We zijn jaloers hoor ( alleen op het eten en drinken natuurlijk!!!!!!!)Fiets ze en we geven je een stevige duw in gedachten

• 06 Oktober 2009 - 20:54

Frank En Lilian:

Zo geweldig zeg! We hebben net eens gekeken waar Basel ook al weer precies ligt. Dat is al een heel eind op weg! Goed hoor!

• 06 Oktober 2009 - 23:30

Theo:

Blij dat je naar mij geluisterd hebt!
    Iedereen krijgt het weer, zeker in de Elzas, dat hij verdient. Hier regende je af en toe van de weg weg.
    Goeie reis naar Basel.
    Groeten,

Theo

• 07 Oktober 2009 - 06:50

Rob & Jose:

goedemorgen geert!!!!!!
    zo je gaat super snel zeg....
    een hapje en sapje op z'n tijd en er weer tegenaan.
    hou zo vol en geniet van de rustdag
    groeten jose & rob

• 08 Oktober 2009 - 16:09

Frank Van Akkeren:

Hij gaat lekker Geert, ben er trots op dat j edie rustdag niet in de Alsace hebt genomen...
    Grtz,
    Frank en Mariette

• 08 Oktober 2009 - 18:43

Hans Marechal:

Geert, chapeau. Volgens mij gaan de echte bergen nog komen. Maar met jouw instelling geen enkel probleem. Succes nog verder!

• 09 Oktober 2009 - 08:21

Helma:

Geert waar zit je? We hebben al even niets gehoord. Gaat het goed? Heb je rustdagen? Nou dat mag ook wel na je tocht op de eerste dagen. Succes en liefs uit Eindhoven.